Izvan granica, 2020

5. Izvedbena konferencija – Izvan granica

20.11.2020. online

Ova godina donijela je mnoge promjene i dodatno je naglasila potrebu za onim za čime unutar Četveroruke neprestano tragamo, a to je nova i drugačija izvedbena komunikacija.
Prije nego su se dosadašnji uvjeti rada promijenili, namjeravale smo ovu izvedbenu konferenciju posvetiti pomicanju izvedbenih granica u okviru postojećih parametara dominatnih i nedominantnih izvedbenih praksi.

U ovom trenutku tema se na neki način produbila i čini se da smo mimo vlastite volje pomaknuti na sam rub, pa i izvan ruba izvedbenog medija.

5. Izvedbenu konferenciju, u kontekstu svega što se ove godine dogodilo i što se još uvijek događa, zamislile smo više kao druženje, izvedbenu večeru i razgovor, možda čak i kao proslavu – obred završetka ili novog početka – međusobno dijeljenje, povezivanje i osnaživanje.

Nekoliko naših dosadašnjih i novih suradnica (Nina Đurđević, Josipa Bubaš, Ivana Slunjski, Iva Korenčić, Tina Hofman, Mila Čuljak i Sabina Mikelić) podijelile su s nama, kroz kratke izvedbene iskaze, dijelove vlastitih stvaralačkih praksi kojima su se ove godine bavile.

.

 

IZVEDBENI ISKAZI

1. Iva Korenčić (uskoro dostupno)

2. Ivana Slunjski – IZVAN KONTROLE: DISKONTINUITETI

 

3. Josipa Bubaš – URANJANJE

4. Nina Đurđević – SAMOIZOLACIJA (uskoro dostupno)

5. Mila Čujak – DOWN, BY LAW, AND AUTISM TOO (uskoro dostupno)

6. Tina Hofman (uskoro dostupno)

7. Sabina Mikelić (uskoro dostupno)