Poziv na 5. Izvedbenu konferenciju – IZVAN GRANICA

Pozivamo vas na sudjelovanje na 5. Izvedbenoj konferenciji – “Izvan granica”, u petak 20.11.2020. u 19h.

Događaj se se odvijati online.
Link šaljemo svima koji se prijave.

Ova godina donijela je mnoge promjene i dodatno je naglasila potrebu za onim za čime unutar Četveroruke neprestano tragamo, a to je nova i drugačija izvedbena komunikacija.
Prije nego su se dosadašnji uvjeti rada promijenili, namjeravale smo ovu izvedbenu konferenciju posvetiti pomicanju izvedbenih granica u okviru postojećih parametara dominatnih i nedominantnih izvedbenih praksi.

U ovom trenutku tema se na neki način produbila i čini se da smo mimo vlastite volje pomaknuti na sam rub, pa i izvan ruba izvedbenog medija.

Ovogodišnju Izvedbenu konferenciju, u kontekstu svega što se ove godine dogodilo i što se još uvijek događa, zamislile smo više kao druženje, izvedbenu večeru i razgovor, možda čak i kao proslavu – obred završetka ili novog početka – međusobno dijeljenje, povezivanje i osnaživanje.

Izvedbena konferencija dogodit će se online. Link ćemo poslati svima koji se prijave.

PRIJAVE NAM ŠALJITE E-MAILOM NA cetveroruka@gmail.com

Na ovogodišnjoj Izvedbenoj konferenciji voljele bismo razgovarati o praksama preživljavanja, življenja i stvaranja umjetnosi u prošloj godini i uvjetima koji su je obilježili.

Nekoliko naših dosadašnjih i novih suradnica (Nina Đurđević, Josipa Bubaš, Ivana Slunjski, Iva Korenčić, Tina Hofman, Mila Čuljak i Sabina Mikelić) podijelit će s nama, kroz kratke izvedbene iskaze, dijelove vlastitih stvaralačkih praksi kojima su se ove godine bavile.
Izvedbenu konferenciju završit ćemo prijedlogom zajedničke izvedbene geste.

umjetnička organizacija
za otvaranje novih polja kazališne komunikacije
Klaićeva 72 a
10 000 Zagreb
cetveroruka@gmail.com

Newsletter

© 2020 All rights reserved​