Poziv na 5. Izvedbenu konferenciju – IZVAN GRANICA

Pozivamo vas na sudjelovanje na 5. Izvedbenoj konferenciji – “Izvan granica”, u petak 20.11.2020. u 19h.

Događaj se se odvijati online.
Link šaljemo svima koji se prijave.

Ova godina donijela je mnoge promjene i dodatno je naglasila potrebu za onim za čime unutar Četveroruke neprestano tragamo, a to je nova i drugačija izvedbena komunikacija.
Prije nego su se dosadašnji uvjeti rada promijenili, namjeravale smo ovu izvedbenu konferenciju posvetiti pomicanju izvedbenih granica u okviru postojećih parametara dominatnih i nedominantnih izvedbenih praksi.

U ovom trenutku tema se na neki način produbila i čini se da smo mimo vlastite volje pomaknuti na sam rub, pa i izvan ruba izvedbenog medija.

Ovogodišnju Izvedbenu konferenciju, u kontekstu svega što se ove godine dogodilo i što se još uvijek događa, zamislile smo više kao druženje, izvedbenu večeru i razgovor, možda čak i kao proslavu – obred završetka ili novog početka – međusobno dijeljenje, povezivanje i osnaživanje.

Izvedbena konferencija dogodit će se online. Link ćemo poslati svima koji se prijave.

PRIJAVE NAM ŠALJITE E-MAILOM NA cetveroruka@gmail.com

Na ovogodišnjoj Izvedbenoj konferenciji voljele bismo razgovarati o praksama preživljavanja, življenja i stvaranja umjetnosi u prošloj godini i uvjetima koji su je obilježili.

Nekoliko naših dosadašnjih i novih suradnica (Nina Đurđević, Josipa Bubaš, Ivana Slunjski, Iva Korenčić, Tina Hofman, Mila Čuljak i Sabina Mikelić) podijelit će s nama, kroz kratke izvedbene iskaze, dijelove vlastitih stvaralačkih praksi kojima su se ove godine bavile.
Izvedbenu konferenciju završit ćemo prijedlogom zajedničke izvedbene geste.